Konkursi i Wikipedias për fotografi rreth trashëgimisë kulturore

Wiki Loves Monuments është një konkurs ndërkombëtar fotografish të monumenteve, i organizuar nga Wikimedia këtë shtator. Wikimedia është fondacioni prapa Enciklopedisë së Lirë Wikipedia – një bashkëpunim global  me autor  vullnetarë nga e gjithë bota.

Trashëgimia kulturore është një pjesë e rëndësishme e dijes që Wikipedia mbledh dhe shpërndan. Të gjithë mund të kontribuojnë me imazhe, apo të shkruajnë artikuj.  Një imazh vlen sa një mijë fjalë, në çdo gjuhë në të njëjtën kohë, dhe entuziastët vendas mund të (ri)zbulojnë rëndësinë kulturore, historike, apo shkencore të rrethinës së tyre.

Lexo më shumë

Përfundoi gara

Faleminderit për pjesëmarrjen tuaj në Wiki Loves Monuments! Kemi pranuar 1,896 foto gjithësejtë në Kosovë e Shqipëri. Tash i jepni…

Ndarja e çmimeve për Kosovë

Të nderuar kontribues në Wiki Loves Monuments 2014 Kosovë dhe Shqipëri, ceremonia për ndarjen e çmimeve për Kosovë do të…

Janë përzgjedhur fotot më të mira

Kemi publikuar 10 fotografitë më të mira prej Kosovës dhe Shqipërisë. Fotografitë tash i janë bashkëngjitur fituesve nga 40 vënde…
Faleminderit për durimin për rezultatet

Faleminderit për durimin për rezultatet

Të nderuar pjesëmarrës të garës Wiki Loves Monuments 2014 Kosovë dhe Shqipëri, Së pari, faleminderit për kontributet tuaja. Faleminderit për…
1 of 2
12