• facebook
  • instagram
  • twitter
  • mail

10 këshilla për fotografi arkitekturore

  • Postuar më: 7 Shtator, 2018

Ne shpesh impresionohemi nga ndërtesa të bukura, por kur marrim kamerën (ose smartfonin tonë) për të kapur atë që na ka impresionuar, rezultati shpesh nuk është ai qe ne duam. Për këtë James O. Davies jep këshillat e tij më të mira për fotografi arkitekturore në mënyrë që herën tjetër që fotografoni, fotografi të jetë dicka me vlerë.

James O. Davies është shef i fotografisë në “Historic England” dhe pjesë e jurisë për Wiki Loves Monuments në Britani të Madhe.

Në linkun më poshtë gjeni këshillat e James O. Davies të postuar në Wiki Loves Monuments UK.

10 këshila për fotografi arkitekturore.