• facebook
 • instagram
 • twitter
 • mail

Forma e Aplikimit

Ekskursionet e Wiki Loves Monuments
 • Afati i aplikimit deri më 1 tetor. Të përzgjedhurit do të njofohen të njëjtën dit.
  0
 • Të gjitha fushat të markuara me * janë të detyrueshme.
  1
 • Emri dhe Mbiemri*
  2
 • Emaili*
  3
 • Nr. tel.*
  4
 • Vendbanimi*
  5
 • Cila është preferenca juaj e parë?*Mund të zgjedhni më shumë se një nëse lejon koha, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  6
 • Cila është preferenca juaj e dytë?*Mund të zgjedhni më shumë se një nëse lejon koha, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  7
 • Cila është preferenca juaj e tretë?*Mund të zgjedhni më shumë se një nëse lejon koha, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  8
 • Pse duhet të merrni pjesë mu ju?*Tregoni përvojën, kontributet në garat e kaluara, URL të fotove etj.
  9
 • Captcha
  10
 • 11