Merr pjesë në turet e monumenteve nëpër Kosovë (shtyhet)

 • Postuar më: 18 Shtator, 2016
 • Nga:

Për t’u mundësuar fotografëve qasje më të lehtë në monumente, organizatorët gjatë vikendit 24-25 1-2 tetor kanë paraparë 3 ture të ndryshme nëpër Kosovë.

– Turi i parë bëhet të shtunën, më 1 tetor, i monumenteve në qytetin e Prizrenit dhe udhëhiqet nga ciceroni. Takimi për këtë tur bëhet në Prizren.

– Turi i dytë bëhet po të shtunën më 1 tetor dhe përfshinë monumentet në Rrafshin e Dukagjinit (Rahovec- Hoqë e Madhe – Gjakovë – Dujakë – Nivokaz). Nisja bëhet në mëngjes nga Prishtina.

– Turi i tretë bëhet të dielen më 2 tetor dhe mbulon monumentet në Rrafshin e Kosovës (Galeria e arteve “Agim Çavdërbasha” – Kompleksi Kukaj – Kulla e Habib Xhemajlit Dobroshec, Drenas – Shtëpia Muze e At Shtjefën Gjeqovit, Janjevë – Kulla e Pashkë Karadakut, Janjevë – Shtëpi me ballkon, Glasnoviq Josipa Maria, Janjevë).

Afati i aplikimit është dita e enjte, 29 shtator. Konfirmimi me email të njejtën ditë.

Dreka mbulohet nga ne.

Ekskursionet e Wiki Loves Monuments
 • 0
 • Të gjitha fushat të markuara me * janë të detyrueshme.
  1
 • Emri dhe Mbiemri*
  2
 • Emaili*
  3
 • Nr. tel.*
  4
 • Vendbanimi*
  5
 • Cila është preferenca juaj e parë?*Mund të zgjedhni më shumë se një, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  6
 • Cila është preferenca juaj e dytë?*Mund të zgjedhni më shumë se një, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  7
 • Cila është preferenca juaj e tretë?*Mund të zgjedhni më shumë se një, përzgjedhja varësisht nga interesimi. Rezervojmë të drejtën e anulimit nëse nuk interesim të mjaftueshëm.
  8
 • Çka ju bënë juve të përshtatshëm për këtë garë?*Tregoni përvojën, kontributet në garat e kaluara, URL të fotove etj.
  9
 • Captcha
  10
 • 11