Prezantimi i garës Wiki Loves Monuments nëpër Kosovë (përditësuar 2)

  • Postuar më: 16 Shtator, 2016
  • Nga:

Gara e fotografisë Wiki Loves Monuments prezantohet në qytetin tënd

Ejani dhe mësoni më shumë për garën përmes këtyre prezantimeve:

– Mitrovicë, 7Arte, e hënë, 19 shtator ora 18:00
– Prizren, Lumbardhi, e hënë, 19 shtator ora 19:30
– Prishtinë, EU Information and Cultural Center, e martë, 20 shtator ora 17:00
– Gjakovë, Jakova Innovation Center, e martë, 20 shtator ora 17:30
– Ferizaj, Iniciativa për Progres – INPO, e martë, 20 shtator, ora 17:30
– Gjilan, Shkolla MU “Abaz Ajeti”, e mërkurë, 21 shtator ora 18:00
– Pejë, Qendra Rinore Inovative, e mërkurë, 21 shtator, ora 19:30 (është konfirmuar)